Over mij

Ik ben een geregistreerde psychiater en psychotherapeut die therapie aanbiedt voor individuen, stellen en gezinnen. Ik leg me erop toe mensen te helpen begrijpen hoe ze in de problemen kwamen waardoor ze nu vast zijn gelopen in hun leven. Elk individu met elk zijn verhaal maakt mijn werk erg boeiend. Het is inspirerend om mensen weer op weg te helpen in hun herstel op weg naar een leven zonder stress, angsten of zorgen. Het leven is wat jer er zelf van maakt maar soms heb je iemand nodig die je echt begrijpt. Het is voor mij telkens weer een geweldige ontdekkingsreis die ik met elke persoon opnieuw weer bijzonder vind - ik ben elke dag dankbaar voor mijn werk en mijn patiënten die veel met me deelden waardoor ik zoveel van hen kon leren.


Onze sessies vinden plaats in een rustige en veilige omgeving waarin je de emotionele steun en professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt. Hoewel we zullen praten over problemen waar je tegenaan loopt, richten we ons ook op je sterke kanten en zoeken naar manieren om positieve veranderingen aan te brengen in je leven.


Als arts ben ik in België aangesloten bij de Orde der Geneesheren, provincie Antwerpen (OrdoMedic) en in Nederland bij de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (KNMG, NVvP). Ik studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel en psychiatrie & psychoanalytische psychotherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Curriculum.


RIZIV nummer: 1-36296-86-780

BIG    nummer: 29058211601

AGB code        : 3100455